BIKAN
 
Travels with value
Experiences for everyone

We ski in Schladming - Austria. With reliable snow conditions and
excellent provisions for down hill and cross country skiing
Skiing - English  

Schladming, Austria 2013

Skijaško iskustvo za celu porodicu

Skijamo u Šladmingu već gotovo 10 godina i mislimo da ovaj klasični skijaški centar pruža izuzetne uslove za porodično skijanje i prijatno zimovanje. Nudimo 7-dnevne ture sa polupansionom, što vam obezbeđuje između 6 i 8 dana skijanja, u zavisnosti od vaših putnih aranžmana.

Kao deo paketa nudimo pomoć u iznajmljivanju skija i druge opreme, kao i upoznavanje sa stazama uz asistenciju vodiča.

Obilasci staza uz pomoć vodiča i časovi skijanja tokom nedelje su takođe na raspolaganju, pa ćete tokom boravka moći da skijate sa starim prijateljima, a id a upoznate neke nove. Na stranici "Travelreports" (na švedskom) možete pogledati fotografije sa dosadašnjih zimovanja.

Schladming je lako dostupan iz svih delova Evrope, pošto ima povoljan položaj nadomak 2 velika autoputa sever-jug, a nalazi se i na manje od sat vremena udaljenosti od aerodroma u Salzburgu.

 

 


 

Schladming ima više od 80 savremenih ski liftova i 150 km staza koje se izvrsno održavaju. Tu su takođe i tereni za kros, staze za zimske šetnje, staze za sankanje i druge privlačne mogućnosti za uživanje u prirodi.

Ostanite u toku sa dešavanjima!

Kliknite ovde za najnoviji vremenski izveštaj za Schladming
Kliknite ovde za najnoviji izveštaj o stanju snežnog pokrivača u Schladmingu

   

I pored relativno male nadmorske visine, Schladming je izuzetno pouzdan što se tiče snežnog pokrivača. Padine okrenute ka severu, mekana travnata podloga (a ne stene) i gotovo 100 % pokrivenost staza mašinama za sneg predstavljaju osnovu za izvrsno pripremljene staze.  Može se skijati bez ikakvih problema čak i kada je kotlina bez snega, a ski staze su otvorene od decembra do aprila.

Imamo obučene instruktore skijanja/vodiče i naš paket uključuje jednodnevno upoznavanje sa ski stazama, a često i organizovani obilazak sve četiri planine[S1] . Takođe, ukoliko postoji interesovanje, možemo da organizujemo skijaške grupe (sa engleskim ili švedskim kao zajedničkim jezikom). U ovom slučaju je neophodno unapred utanačiti sve detalje kako bi se obezbedio adekvatan instruktor (i oko 4-5 učesnika približno istog nivoa znanja, kako bi cena bila prihvatljiva).

Oblast pokrivena skijaškim terenima je velika, i možda će vam svakodnevno biti potrebne usluge naših vodiča koji će vam pokazati najbolje staze (i prostor izvan staza ukoliko ima dovoljno snega), kako biste izvukli maksimum iz vašeg boravka. To će vam takođe pružiti priliku da unapredite svoju tehniku uz savete iskusnog instruktora, kako biste skijali sa više lakoće i više uživali u skijanju.

 

   

Staza za sankanje ili "Rodel" je često jedan od najuzbudljivijih
d
ogađaja na zimovanju. Okupićemo se jednog popodneva da isprobamo stazu dugačku 7 km. Takmičenje radi zabave (za većinu) i mnogo smeha. Upravljati sankama nije lako, i mnogi će više puta završiti u snegu. 

 

 

 

 

 

A posle, možda bude i after-ski, pa i poneki ples...

   

Cene i ostali detalji, Schladming, 2013

Paket aranžman uključuje 6-dnevni ski pass i 7 noćenja u polupansionu. Termini: nedelja – nedelja u januaru i subota – subota u februaru i martu.

 

 

Zima 2013

Schladming, nedelja

Polupansion

Cena paketa

   

Odrasli

590

   

rođeni 98-02

570

   

rođeni 02-06

€ 530

   

Doplata za tuš/WC u sobi € 60 po osobi

Doplata za jednokrevetnu sobu € 70 po osobi

Cene uključuju 6-dnevni ski pass (za više dana + 20€/dnevno)

 

Ski pass za kraći ili duži period dostupan na zahtev.

   

Smeštaj

   

 

Policy & conditions  

Bićemo smešteni u Pansionu Michlbauer; polupansion uključuje doručak i večeru. Ručak može da se nabavi u restoranima na stazama ili u selu. Uobičajena cena za jedan ručak iznosi 5-10 €.

 

Kontaktirajte nas e-mailom  

Za dodatne informacije, kontaktirajte:
Håkan Landberg, +46 522 220 25 +46 708 220 250

<- ili pošaljite e-mail (može i na srpskom)